© Event Catering 2017

 

570 284 262

Oferta dla firm

 

CODZIENNE ŻYWIENIE

Zestawy LUNCHBOX – śniadania / lunch / posiłki regeneracyjne

Rozwiązanie przygotowane z myślą o:

  • tanim, prostym i szybkim cateringu zachowującym wysoką jakość,
  • błyskawicznej dostawie do klienta,
  • podnoszeniu standardów jedzenia zamawianego z dowozem.

Nasze zestawy:

  • dostarczane są w specjalnych zgrzewanych od góry pojemnikach,
  • docierają zawsze na czas.

 

Kantyny, minibary

Kantyny lub małe stoiska bufetowe idealne do codziennego żywienia ponad 100 osób,
szczególnie gdy na miejscu nie jest możliwa produkcja gastronomiczna. Oferta do indywidualnego ustalenia.

 

SPECJALNE OKAZJE

Bufet szwedzki – dania ciepłe / fingerfood / napoje / desery
Propozycja idealna na:

  • ekskluzywny lunch w siedzibie firmy,
  • bankiet,
  • szkolenie lub konferencje,
  • imprezę pracowniczą.

Zapewniamy kompleksową usługę:

  • organizację oraz doradztwo,
  • różnorodne nowoczesne menu,
  • profesjonalną obsługę kelnerską,
  • pełne wyposażenie gastronomiczne.

 

PLENER

Barbecue & Grill

Propozycja idealna na:

  • firmową imprezę integracyjną,
  • koncert, zlot, pokaz, festyn i każdy inny event odbywający się na świeżym powietrzu.

Zapewniamy kompleksową usługę:

  • organizację oraz doradztwo,
  • sprawdzone i pyszne menu grillowe,
  • profesjonalną obsługę kelnerską,
  • zaplecze sprzętowe oraz logistyczne.

 

ZESTAWY LUNCHBOX – śniadania / lunch / posiłki regeneracyjne

 

Lunch (mięso/ryba 130g, dodatek skrobiowy 200g, surówka 100g,

warzywa na gorąco 100g)

 

Przykładowy zestaw:

Stek wieprzowy z cebulą, ziemniaki, marchewka na gorąco, sałata pekińska

 

Od 15,00 zł netto

 

+ zupa lub krem (350ml) – od 4,00 zł netto

+ porcja ciasta (120g) – od 3,50 zł netto

+ sok owocowy (300ml) – od 2,50 zł netto

 

W skład oferty wchodzi: opakowanie lunchbox, dostawa,

sztućce jednorazowe i serwetki.

 

Śniadanie (kanapki z bułek wieloziarnistych z bogatymi dodatkami)

 

Przykładowe kanapki:

Bułka z salami, serem brie i oliwkami,

Bułka z polędwicą z indyka, sałatą lodową i jajkiem

 

Od 3,50 zł netto

 

Posiłki regeneracyjne (dania gorące, zupy, kanapki)

Cena i zawartość oferty do indywidualnego ustalenia

 

BUFET SZWEDZKI z obsługą

(Danie mięsne 130g, danie jarskie 150g, 2 rodzaje sałatek 180g,
2 rodzaje dodatków skrobiowych 180g)

 

Przykładowy zestaw:

Roladka z fileta z indyka z musem orzechowym w sosie pomarańczowym

Lasagne szpinakowa z sosem beszamelowym

Bezy ziemniaczane z koperkiem

Ryż z warzywami

Sałatka z prażonym boczkiem i pomidorami

Sałatka z sera pleśniowego z orzechami i rukolą

 

Od 45,00 zł netto za os.

 

+ fingerfood  – od 15,00 zł za os.
(vol-au-venty, rożki francuskie, kruche babeczki, tartinki , musy, ruloniki i wiele więcej)

 

+ bufet z napojami zimnymi (0,5l/os.) – od 4,00 zł za os.
(woda i soki lub napoje w butelkach lub dystrybutorach do napojów)

 

+ bufet z napojami ciepłymi (0,5l/os.) – od 9,00 zł za os.
(kawa, herbata zwykła i smakowa, cukier, mleko, cytryna)

 

+ bufet deserowyod 5,00 zł za os.

(szeroki wybór ciast i słodkich przekąsek)

 

W skład oferty wchodzi: obsługa, dostawa i odbiór, sprzęt gastronomiczny, zastawa.

 

BARBECUE & GRILL

 

Dania mięsne z grilla – 2 porcje / os. od 15,00 zł netto

(kiełbasa śląska, karkówka, pierś z kurczaka, skrzydełka, szaszłyki, pstrąg i wiele innych)

 

Dania wegetariańskie z grilla – 1 porcja / os. od 7,00 zł netto

(szaszłyki warzywne, camembert z grilla, warzywa grillowane, ziemniaki pieczone z dodatkami oraz wiele innych)

 

Dodatki ciepłe – od 6,00 zł netto za os.

(grochówka, bigos, gulasz po węgiersku, boeuf strogonow i wiele innych)

 

Dodatki zimne – od 5,00 zł netto za os.

(chleb wiejski, smalec, ogórki oraz pikle, dipy i sosy, bufet sałatkowy)

 

Desery – od 4,50 zł netto za os.

(lody, owoce, ciasta)

 

Napoje – 1l/os. – od 5,00 zł netto za os.

(napoje zimne i ciepłe, piwo z roll-barów lub butelkowane)

 

W skład oferty wchodzi: obsługa, dostawa i odbiór, sprzęt grillowy, jednorazówki.

 

USŁUGI DODATKOWE

(podlegające indywidualnej wycenie)

 

WYNAJEM SPRZĘTU

  • Stoliki koktajlowe
  • Stoły bankietowe
  • Krzesła bankietowe
  • Ławo-stoły piwne
  • Roll-bary
  • Namioty szybko rozkładalne
  • Hale namiotowe

 

OPRAWA

  • Oprawa muzyczna (DJ, zespół, nagłośnienie, scena)
  • Scenariusz imprezy (atrakcje, animacje, zabawy, wystrój, występy artystyczne)

 

MIEJSCE

  • Organizacja miejsca imprezy (klub, plener, rejs, wioska indiańska / kowbojska)
  • Dekoracja (kwiaty, ozdoby, rekwizyty)

 

DODATKOWA OBSŁUGA I WYPOSAŻENIE

  • Barman (opcjonalnie: pokaz barmański, przenośny bar)
  • Barista (opcjonalnie: przenośny bar)