© Event Catering 2017

 

570 284 262

Imprezy tematyczne: Halloween 2017

 

Zupy z kotła wiedźm

Wywar „esencja Halloween” – krem z dyni

Ognisty bogracz – gorący i pikantny gulasz po węgiersku

 

Dania główne

Halloween po staropolsku - Rolada z karczku po staropolsku w sosie z wędzonej śliwki

Kurczak z piekła rodem - Potrawka z kurczaka z chili

Dyniowy przysmak - Dynia zapiekana z farszem mięsnym

Ziemniaki piekielnie pieczone

Cmentarna zielenina - Lekka sałatka z dynią i fetą

 

Bufet zimny i fingerfood

Mumie – parówki lub ziemniaki owinięte ciastem francuskim

Pomarańczowe potwory - Sałatka owocowa w pomarańczy wyciętej jak dynia

Ryżowe dynie – ozdobione kulki z ryżu preparowanego

Paprykowe potwory – papryka  faszerowana wycięta jak dynia

Ogniste szaszłyki – szaszłyki z pikantnych warzyw

Przekrwione gałki oczne – malowany ser babybel z oliwkami

Tartinki i kanapeczki – różnorodne dodatki, zdobione w stylizacji halloween

 

Słodkości zamiast psikusów

Muffinki z halloweenowymi dekoracjami

Mix ciast (smaki do uzgodnienia)

 

HALLOWEEN ZOMBIE

Przekąski zimne, sałatki, fingerfood – 3 porcje / os.

 

HALLOWEEN UPIORÓW

Przekąski zimne, sałatki, fingerfood – 4 porcje / os.

Zupa z kotła wiedźm – 1 porcja / os.

Danie główne – 1 porcja / os.

Słodkości – różne rodzaje – 1 porcja / os.

 

HALLOWEEN VAMPIRÓW

Przekąski zimne, sałatki, fingerfood – 5 porcji / os.

Zupy z kotła wiedźm – 2 rodzaje, łącznie 1,5 porcji / os.

Dania główne – 4 rodzaje, 2 porcje / os.

Słodkości – różne rodzaje – 2 porcje / os.

 

+ bufet z napojami zimnymi (0,5l/os.)
(woda i soki lub napoje w butelkach lub dystrybutorach do napojów)

 

+ bufet z napojami ciepłymi (0,5l/os.)
(kawa, herbata zwykła i smakowa, cukier, mleko, cytryna)

 

+ alkohol – cena i zakres do ustalenia
(piwo butelkowe lub lane, wina)

 

W skład oferty wchodzi: obsługa, dostawa i odbiór, sprzęt gastronomiczny, zastawa.

 

Menu można w dowolny sposób łączyć z propozycjami z naszej oferty ogólnej.