© Event Catering 2017

 

570 284 262

Oferta wigilijna

 

WIGILIA Standard – 79,00 zł netto
(wycena i menu przykładowe dla 30 osób)

 

  • Barszcz czysty 250ml – 30 porcji
  • Krokiety z serem i pieczarkami 180g – 20 sztuk
  • Krokiety z kapusta i grzybami 180g – 20 sztuk
  • Śledź w oleju z cebulą 120g – 20 porcji
  • Sałatka ziemniaczana 150g – 30 porcji
  • Makowiec 100g – 30 porcji
  • Kompot z suszu 300ml – 30 porcji

 

Wycena zawiera:

  • Dostawę
  • Sprzęt gastronomiczny niezbędny do przygotowania bufetów (stoły, obrusy, podgrzewacze)
  • Zastawę porcelanową i sztućce
  • Obsługę

 

WIGILIA Premium  – 105,00 zł netto
(wycena i menu przykładowe dla 30 osób)

 

  • Barszcz z uszkami 250ml – 30 porcji
  • Pierogi z kapustą i grzybami 6 szt. 350g – 30 porcji
  • Filet z karpia saute z pieczarkami 150g/50g – 30 porcji
  • Paszteciki z mięsem i kapustą 90g – 30 porcji
  • Sałatka śledziowa 150g – 30 porcji
  • Keks 100g – 20 porcji
  • Jabłecznik 100g – 20 porcji
  • Kompot z suszu 0,5l – 30 porcji

 

Wycena zawiera:

  • Dostawę
  • Sprzęt gastronomiczny niezbędny do przygotowania bufetów (stoły, obrusy, podgrzewacze)
  • Zastawę porcelanową i sztućce
  • Obsługę

 

WIGILIA Premium 2  – 130,00 zł netto
(wycena i menu przykładowe dla 30 osób)

 

  • Barszcz z uszkami 250ml – 20 porcji
  • Zupa Grzybowa 250ml – 20 porcji
  • Śledź w bakaliach na słodko 120g – 20 porcji
  • Śledź z pomidorem po kaszubsku 120g – 20 porcji
  • Sałatka jarzynowa 150g – 20 porcji
  • Dorsz w sosie śmietanowym 150g – 20 porcji
  • Pstrąg z masłem czosnkowym – 20 porcji
  • Pierogi z kapustą i grzybami 6 szt. 350g – 20 porcji
  • Vol-au-venty z pastą rybną – 30 sztuk
  • Piernik 100g – 20 porcji
  • Makowiec 100g – 20 porcji
  • Keks 100g – 20 porcji
  • Kompot z suszu 0,5l – 30 porcji

 

Wycena zawiera:

  • Dostawę
  • Sprzęt gastronomiczny niezbędny do przygotowania bufetów (stoły, obrusy, podgrzewacze)
  • Zastawę porcelanową i sztućce
  • Obsługę

 

ELEMENTY DODATKOWE
(wycena i menu przykładowe dla 30 osób)

 

  • Bufet z napojami ciepłymi (zastawa, kawa, herbata, cukier, mleko, woda z warnika)
    – 12,00 zł od osoby

 

  • Bufet z napojami zimnymi (szkło, woda, soki owocowe)
    – 10,00 zł od osoby