Imprezy tematyczne
Halloween
Zupy z kotła wiedźm
- Wywar „esencja Halloween” – krem z dyni
- Ognisty bogracz – gorący i pikantny gulasz po węgiersku
Dania główne
- Halloween po staropolsku – Rolada z karczku po staropolsku w sosie z wędzonej śliwki
- Kurczak z piekła rodem – Potrawka z kurczaka z chili
- Dyniowy przysmak – Dynia zapiekana z farszem mięsnym
- Ziemniaki piekielnie pieczone
- Cmentarna zielenina – Lekka sałatka z dynią i fetą
Bufet zimny i fingerfood
- Mumie – parówki lub ziemniaki owinięte ciastem francuskim
- Pomarańczowe potwory – Sałatka owocowa w pomarańczy wyciętej jak dynia
- Ryżowe dynie – ozdobione kulki z ryżu preparowanego
- Paprykowe potwory – papryka faszerowana wycięta jak dynia
- Ogniste szaszłyki – szaszłyki z pikantnych warzyw
- Przekrwione gałki oczne – malowany ser babybel z oliwkami
- Tartinki i kanapeczki – różnorodne dodatki, zdobione w stylizacji halloween
Słodkości zamiast psikusów
- Muffinki z halloweenowymi dekoracjami
- Mix ciast (smaki do uzgodnienia)

OFERTA
Menu można w dowolny sposób łączyć z propozycjami z naszej oferty ogólnej.
HALLOWEEN ZOMBIE
Przekąski zimne, sałatki, fingerfood – 3 porcje / os.
HALLOWEEN UPIORÓW
Przekąski zimne, sałatki, fingerfood – 4 porcje / os.
Zupa z kotła wiedźm – 1 porcja / os.
Danie główne – 1 porcja / os.
Słodkości – różne rodzaje – 1 porcja / os.
HALLOWEEN VAMPIRÓW
Przekąski zimne, sałatki, fingerfood – 5 porcji / os.
Zupy z kotła wiedźm – 2 rodzaje, łącznie 1,5 porcji / os.
Dania główne – 4 rodzaje, 2 porcje / os.
Słodkości – różne rodzaje – 2 porcje / os.