Przyjęcia komunijne i chrzciny
MENU PODSTAWOWE
Wariant I
Rosół tradycyjny z makaronem
Kotlet schabowy panierowany
Ziemniaczki pieczone
Surówka z buraczków i mizeria ze świeżych ogórków
Wariant II
Rosół tradycyjny z makaronem
Filet z kurczaka w cieście
Ziemniaczki puree
Surówka z czerwonej kapusty i mizeria ze świeżych ogórków

MENU ROZSZERZONE
(1,5 porcji mięs i dodatków na osobę)
Wariant I
Rosół tradycyjny z makaronem
Roladka schabowa ze szpinakiem w sosie serowym
Filet z kurczaka panierowany
Ziemniaczki pieczone
Kluski śląskie
Surówka szwedzka, surówka z buraczków
Wariant II
Rosół tradycyjny z makaronem
Filet z kurczaka nadziewany warzywami i serem
Filet z dorsza w panierce
Ziemniaki po chłopsku
Ryż
Surówka szwedzka, surówka z kiszonej kapusty
Zimny bufet:
Sałatka grecka – 75% liczby osób
Sałatka nicejska – 75% liczby osób
Vol-au-venty z dodatkami – 1 sztuka/os.
Kruche babeczki z dodatkami – 1 sztuka/os.
MENU PREMIUM
(2porcje mięs i dodatków na osobę)
Wariant I
Rosół tradycyjny z makaronem
Udko z kurczaka
Roladka z indyka z farszem warzywnym
Zrazy wieprzowe
Ziemniaczki pieczone
Kluski śląskie
3 surówki do wyboru
Wariant II
Krem pomidorowy z ptysiem
Cordon bleu z kurczaka
Pierś z kurczaka zapiekana z pomidorem i serem
Pieczeń schabowa w sosie własnym
Ziemniaki puree
Ryż
3 surówki do wyboru
Zimny bufet:
Sałatka cezar – 75% liczby osób
Sałatka grecka – 75% liczby osób
Vol-au-venty z dodatkami – 1 sztuka/os.
Kruche babeczki z dodatkami – 1 sztuka/os.
Rożki francuskie z dodatkami – 1 sztuka/os.
Mini tortille z dodatkami – 1 sztuka/os.