Przyjęcia komunijne i chrzciny

MENU PODSTAWOWE

Wariant I

Rosół tradycyjny z makaronem

Kotlet schabowy panierowany

Ziemniaczki pieczone

Surówka z buraczków i mizeria ze świeżych ogórków

Wariant II

Rosół tradycyjny z makaronem

Filet z kurczaka w cieście

Ziemniaczki puree

Surówka z czerwonej kapusty i mizeria ze świeżych ogórków

MENU ROZSZERZONE
(1,5 porcji mięs i dodatków na osobę)

Wariant I 

Rosół tradycyjny z makaronem

Roladka schabowa ze szpinakiem w sosie serowym

Filet z kurczaka panierowany

Ziemniaczki pieczone

Kluski śląskie

Surówka szwedzka, surówka z buraczków

Wariant II 

Rosół tradycyjny z makaronem

Filet z kurczaka nadziewany warzywami i serem

Filet z dorsza w panierce

Ziemniaki po chłopsku

Ryż

Surówka szwedzka, surówka z kiszonej kapusty

Zimny bufet:

Sałatka grecka – 75% liczby osób
Sałatka nicejska – 75% liczby osób
Vol-au-venty z dodatkami – 1 sztuka/os.
Kruche babeczki z dodatkami – 1 sztuka/os.

MENU PREMIUM
(2porcje mięs i dodatków na osobę)

Wariant I 

Rosół tradycyjny z makaronem

Udko z kurczaka

Roladka z indyka z farszem warzywnym

Zrazy wieprzowe

Ziemniaczki pieczone

Kluski śląskie

3 surówki do wyboru

Wariant II 

Krem pomidorowy z ptysiem

Cordon bleu z kurczaka

Pierś z kurczaka zapiekana z pomidorem i serem

Pieczeń schabowa w sosie własnym

Ziemniaki puree

Ryż

3 surówki do wyboru

Zimny bufet:

Sałatka cezar – 75% liczby osób
Sałatka grecka – 75% liczby osób
Vol-au-venty z dodatkami – 1 sztuka/os.
Kruche babeczki z dodatkami – 1 sztuka/os.
Rożki francuskie z dodatkami – 1 sztuka/os.
Mini tortille z dodatkami – 1 sztuka/os.

USŁUGI DODATKOWE

powiększające bazową kwotę menu od osoby

ZASTAWĘ

(talerze, sztućce)

OBSŁUGĘ

profesjonalna obsługa kelnerska

DOSTAWĘ

zamówienie zostanie dostarczone o uzgodnionej godzinie pod wskazany adres

WYPOSAŻENIE I SPRZĘT

Niezbędne do przygotowania bufetu szwedzkiego

Stoły okrągłe, obrusy i krzesła dla gości

Ławo-stoły dla gości i namioty (plener)

BUFET

bufet z napojami gorącymi (kawa, herbata czarna i smakowa, mleko, cukier, cytryna)

bufet z napojami zimnymi (woda 0,5l , soki 0,3l podawane w dzbankach)

bufet słodki (ciasta 200g/os.)