Wigilia firmowa
PRZYKŁADOWE MENU
WIGILIA STANDARD
(menu przykładowe dla 30 osób)
Barszcz czysty 250ml – 30 porcji
Krokiety z kapustą i pieczarkami 180g – 30 sztuk
Krokiety z kapusta i grzybami 180g – 30 sztuk
Śledź w oleju z cebulą 120g – 20 porcji
Sałatka żydowska 150g – 30 porcji
Makowiec 100g – 30 porcji
Kompot z suszu 300ml – 30 porcji
WIGILIA PREMIUM
(wycena i menu przykładowe dla 30 osób)
Barszcz z uszkami 250ml – 30 porcji
Pierogi z kapustą i grzybami 6 szt. 300g – 30 porcji
Filet z karpia saute z pieczarkami 150g/50g – 30 porcji
Paszteciki z kapustą i grzybami 90g – 30 porcji
Sałatka śledziowa 150g – 30 porcji
Keks 100g – 30 porcji
Jabłecznik 100g – 30 porcji
Kompot z suszu 0,5l – 30 porcji
WIGILIA PREMIUM II
(wycena i menu przykładowe dla 30 osób)
Barszcz z uszkami 250ml – 30 porcji
Zupa Grzybowa 250ml – 30 porcji
Śledź w bakaliach na słodko 120g – 30 porcji
Śledź z pomidorem po kaszubsku 120g – 30 porcji
Sałatka jarzynowa 150g – 30 porcji
Dorsz w sosie śmietanowym 150g – 30 porcji
Pstrąg z masłem czosnkowym – 30 porcji
Pierogi z kapustą i grzybami 6 szt. 300g – 30 porcji
Vol-au-venty z pastą rybną – 30 sztuk
Piernik 100g – 30 porcji
Makowiec 100g – 30 porcji
Keks 100g – 30 porcji
Kompot z suszu 0,5l – 30 porcji